Статьи
Статьи

Що таке фітнес-клуб?

Це питання ми піднімаємо не для того, щоб прояснити очевидне, а для того, щоб загострити увагу на деяких принципових перевагах. Припустимо, ви вирішили змінити свій спосіб життя і привести себе у форму - який інструмент ви для цього оберете? Домашні тренування підходять не всім: мало місця, немає обладнання, та й домочадці постійно намагаються перетягнути увагу на себе. На вуличних спортивних майданчиках погода не завжди вподобає продуктивному воркауту, а когось можуть бентежити пусті роззяви. Отже, варіант один: вибрати свою Мекку краси та здоров'я серед численних спортзалів Києва. І ось тут важливо розуміти різницю між ними.

Чим фітнес-клуб відрізняється від тренажерної зали?


Хоча назви закладів говорять самі за себе, новачки часто плутають поняття. Тренажерний зал припускає вузькоспрямовані тренування: тут є власне тренажери, снаряди для роботи з вільною вагою (штанги, гантелі, гирі) і часто більше нічого. Власний тренажерний зал може бути, наприклад, у секції боксу чи танців, щоб спортсмени працювали не лише над основними навичками, а й над м'язовим тонусом, силою.

У фітнес-клубі також може бути тренажерний зал як один із складових. Але у хорошому клубі буде також зал різних групових занять, йоги та танців, басейн, кабінет масажиста. Грамотно обладнаний фітнес-центр покриває всі потреби сучасного городянина у фізичній активності та оздоровленні: тут можна накачатися, поплавати, пострибати, потанцювати, попрацювати над розтяжкою, і все це під керівництвом кваліфікованого тренера. Зазвичай у фітнес-клубі також можна провести аналіз складу тіла та спеціальний тест на рівень фізичної підготовки, а ще отримати консультацію професійного дієтолога.

Послуги фітнес-клубу Альпійський


Фітнес у Києві процвітає — втішно бачити, що мешканці столиці стають дедалі свідомішими у питаннях здоров'я. На загальному тлі вигідно виділяється бутіковий фітнес-клуб «Альпійський» - територія позитиву, успіху та драйву. Стильний інтер'єр, висококваліфіковані спеціалісти, широкий спектр послуг – ось що робить наш клуб особливим.

Ми пропонуємо:

  • тренажерний зал із флагманським обладнанням CYBEX;
  • найкращий у місті басейн із чистою водою, в т. ч. дитячий;
  • хаммам з м'якою вологою парою та температурою 45 градусів;
  • найрізноманітніші групові заняття для дорослих та дітей;
  • спеціалізовані програми для майбутніх мам;
  • масаж (спортивний, моделюючий, антицелюлітний, релакс-масаж, оздоровчий, бамбуковий, стоун-масаж, вісцеральна остеопатія, масаж для вагітних, дитячий масаж та інші);
  • персональні тренування

І для постійних, і для нових членів клубу постійно розробляються спецпропозиції та проводяться розіграші, а тому займатися в «Альпійському» не лише корисно та приємно, але ще й вигідно та цікаво.